WebView and the cupcake 1.5 SDK - Broken???

Put problem concerning Views, Layouts and other XML-Resources (like AndroidManifest) here.

WebView and the cupcake 1.5 SDK - Broken???

Postby myshoes » Mon May 04, 2009 2:15 am

Can anyone confirm the webview code works with the 1.5 sdk? I've gone so far as to reinstall eclipse, update the latest android components etc... not even the simplest webview code will work now. Only a blank black screen is displayed on both the emulator as well as the phone :(
myshoes
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 12
Joined: Mon May 04, 2009 2:07 am

Top

Postby myshoes » Tue May 05, 2009 4:58 am

bump
myshoes
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 12
Joined: Mon May 04, 2009 2:07 am

Postby glory » Tue May 05, 2009 2:56 pm

Hi ,

I am too facing the same problem

Web view is not working properly in 1.5

webview.loadurl() is also not working properlyit is opening the browser instead of loading the content in the view

web view .loadDataWithBaseURL() is not working

All these things were working properly in 1.1 version
Deepak Kumar Singh
glory
Freshman
Freshman
 
Posts: 5
Joined: Fri Feb 08, 2008 1:49 pm
Location: India

Postby superjet » Sun May 17, 2009 1:54 am

bump. I've got the same problem. This is turrible. Any work arounds?

glory wrote:Hi ,

I am too facing the same problem

Web view is not working properly in 1.5

webview.loadurl() is also not working properlyit is opening the browser instead of loading the content in the view

web view .loadDataWithBaseURL() is not working

All these things were working properly in 1.1 version
superjet
Freshman
Freshman
 
Posts: 3
Joined: Wed Mar 25, 2009 5:26 pm

Top

Return to View, Layout & Resource Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests