Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - make first line in EditText bold?

make first line in EditText bold?

Put problem concerning Views, Layouts and other XML-Resources (like AndroidManifest) here.

make first line in EditText bold?

Postby sandis84 » Mon Aug 24, 2009 12:43 pm

Is there any way to do it? Currently instead I have 2 EditTexts and then I adjust their drawable background to look like one. However, it both requires two new pictures and a whole lot of code to make them act as one edittext... are there any better solution?
sandis84
Experienced Developer
Experienced Developer
 
Posts: 78
Joined: Fri Aug 07, 2009 3:54 pm

Top

Postby mad.dogg » Mon Aug 24, 2009 3:18 pm

Check this out :)
If it's boring it ain't heavy enough!
mad.dogg
Developer
Developer
 
Posts: 42
Joined: Tue May 20, 2008 2:18 pm
Location: Bulgaria

Top

Return to View, Layout & Resource Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests