Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - ListView in Dialog?

ListView in Dialog?

Put problem concerning Views, Layouts and other XML-Resources (like AndroidManifest) here.

ListView in Dialog?

Postby bornmw » Thu Dec 25, 2008 10:30 pm

Hi

I need to output a list in a Dialog.
Is it possible to use ListView in this case? Asking b/c it fails for me.

What is the RIGHT way of outputting lists in a Dialog?

Thanks
bornmw
Freshman
Freshman
 
Posts: 5
Joined: Thu Dec 25, 2008 9:23 pm

Top

Postby MrSnowflake » Sat Dec 27, 2008 1:03 pm

AlertDialog has a setAdapter, so you can use this.
User avatar
MrSnowflake
Moderator
Moderator
 
Posts: 1439
Joined: Sat Feb 16, 2008 3:11 pm
Location: Flanders, Belgium

Top

Return to View, Layout & Resource Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests