Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - How to swap buttons in Grid View according to positon value.

How to swap buttons in Grid View according to positon value.

Put problem concerning Views, Layouts and other XML-Resources (like AndroidManifest) here.

How to swap buttons in Grid View according to positon value.

Postby haikumark » Tue Jun 23, 2009 12:29 pm

Hi Guys,
Thanks for all who r helping many android programmers like me...

Im new to anroid programming.

How to swap buttons in Grid View according to positon value.

I need to palce 15 buttons in 4*4 format. One cell will be empty.

when I click the button,above or below the empty cell that button has to occupy the empty positon.

Im using Absolute layout in Grid View.

Can u please suggest me which layout I need to use and how to place the buttons in a particular position with respect to view.

Please check the snap shot as attachment

Thanks in advance.........

Regards
Last edited by haikumark on Mon Jun 29, 2009 8:52 am, edited 1 time in total.
Kumark
haikumark
Freshman
Freshman
 
Posts: 3
Joined: Tue Jun 23, 2009 12:03 pm
Location: Hyderabad

Top

Postby haikumark » Mon Jun 29, 2009 8:50 am

Hey comon guys,some one speak up...

I think its just setting the button in a particular position.

thanks in advance...
Kumark
haikumark
Freshman
Freshman
 
Posts: 3
Joined: Tue Jun 23, 2009 12:03 pm
Location: Hyderabad

Top

Return to View, Layout & Resource Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests