Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - HelloWebView sample app

HelloWebView sample app

Put problem concerning Views, Layouts and other XML-Resources (like AndroidManifest) here.

HelloWebView sample app

Postby John Gaby » Mon Jan 04, 2010 5:45 am

I am new to Android development, and I am trying some of the "Hello Views" tutorials. I have been able to get most of them to work, but I am stuck on the WebView. All I get is a black screen. The browser never shows up. It seems to be connecting to the website, however, because I see "InetAddress" entries in the LogCat log. I am using the simulator.

What might be going wrong here?

Thanks.
John Gaby
Freshman
Freshman
 
Posts: 2
Joined: Mon Jan 04, 2010 5:33 am

Top

Postby jwei512 » Mon Jan 04, 2010 10:05 am

Could you post your code? That would probably help.
- jwei

http://thinkandroid.wordpress.com
Examples, Code, and Tutorials
jwei512
Senior Developer
Senior Developer
 
Posts: 135
Joined: Mon Jul 27, 2009 9:35 pm
Location: Palo Alto, CA

Postby John Gaby » Mon Jan 04, 2010 3:58 pm

jwei512 wrote:Could you post your code? That would probably help.


Attached is the eclipse project. It has pretty much just what the example shows (I think!).

Thanks for taking a look.
Attachments
HelloWorldView.zip
(23.22 KiB) Downloaded 68 times
John Gaby
Freshman
Freshman
 
Posts: 2
Joined: Mon Jan 04, 2010 5:33 am

Top

Return to View, Layout & Resource Problems

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 5 guests