Web View

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

Web View

Postby venkatraman7 » Tue Nov 16, 2010 1:02 pm

Dear Members,

I am new to android and i am now trying to develop a simple web view that loads a static web page. Is there any requirement to run the application in emulator allways it showing page not available. I am using Android 2.2 SDK in eclipse I m stucked here please get me out of here. this is what im getting when running the applications in emulator:
Attachments
device.png
device.png (17.83 KiB) Viewed 223 times
venkatraman7
Developer
Developer
 
Posts: 41
Joined: Tue Nov 16, 2010 6:47 am
Location: Puducherry

Top

Re: Web View

Postby jayesh.thadani » Thu Nov 18, 2010 2:47 pm

if your webview is linking to any url, then u must give "uses-permission" in androidmanifest.xml
Try this,

<uses-permission android:name="android.permission.INTERNET"></uses-permission>
jayesh.thadani
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 18
Joined: Tue Jan 13, 2009 2:50 pm
Location: India

Re: Web View

Postby venkatraman7 » Thu Dec 16, 2010 7:39 am

I have tried using those permission It is working me in my house but if i am behind proxy only this problem occurs.
I tried using -http -proxy <proxy name:port no> in run configurations but still i cant able to view the page. what am I missing....
venkatraman7
Developer
Developer
 
Posts: 41
Joined: Tue Nov 16, 2010 6:47 am
Location: Puducherry

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests