switching to a different locale

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

switching to a different locale

Postby Superted » Fri Aug 28, 2009 12:00 pm

Hi,

I'm trying to change the emulator to chinese, but it doesn't seem to work..
Does anybody here have any experience with this??

Superted
Superted
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 16
Joined: Sun Jun 14, 2009 12:46 pm
Location: The Netherlands

Top

Postby Superted » Sat Aug 29, 2009 7:40 am

OK, nevermind I just didn't follow the instructions correctly:
This page was all I needed to read: Localizing Android Apps [android groups]

Superted
Superted
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 16
Joined: Sun Jun 14, 2009 12:46 pm
Location: The Netherlands

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests