Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - Router needed for emualtor?

Router needed for emualtor?

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

Router needed for emualtor?

Postby GraemeLeech » Tue Feb 22, 2011 4:01 pm

I am having trouble running my Emulator on the development machine. I am using a laptop with a USB Modem. The Emulator can access the internet, but cannot connect to my Apache server on the laptop. In resaearching the problem, I read the router could be the problem, do I need a router before this works, do I have one already? This is my first app and Im not sure where to go from here, below is the code I am using to connect to the Apache server from the App:

HttpClient httpclient = new DefaultHttpClient();
HttpPost httpPost = new HttpPost("http://10.0.2.2:3128/YES_BUTTON.php");
httpclient.execute(httpPost);


Apache is listening on Prot 3128.

I do not have a proxy setup or a frewall on the laptop.


Any ideas?


Much Appreciated,
Graeme.
GraemeLeech
Freshman
Freshman
 
Posts: 3
Joined: Mon Feb 21, 2011 11:55 pm

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests