Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - Problem installing ADT on Eclipse Galileo in Debian

Problem installing ADT on Eclipse Galileo in Debian

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

Problem installing ADT on Eclipse Galileo in Debian

Postby ultr » Tue Jul 27, 2010 9:52 am

Hello,

The installation of ADT in Eclipse completes without any error, but after the restart there is no Android section in preferences nor android menu item in the menubar. Looks like it's not running at all.
However it's marked as installed.

I tried reinstalling the plugin several times, also removing ~/.eclipse and ~/workspace, but no luck.

I use Eclipse Galileo from Debian Squeeze installation.
I have java packages installed as well (open and sun).

Am I missing something?
User avatar
ultr
Once Poster
Once Poster
 
Posts: 1
Joined: Tue Jul 27, 2010 9:29 am

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests