PLEASE HELP Android Eclipse Emulation doesnt work!

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

PLEASE HELP Android Eclipse Emulation doesnt work!

Postby Rayden150 » Wed Jun 29, 2011 7:46 pm

Please Help, im trying to run the emulator on my WINDOWS VISTA I really dont know why it doest woork!, It just stays at this huge black screen which I know isnt normal, it should be smaller.. I have the ANDROID SDK 3.1 and have ECLIPSE HELIOS and I think its frozen at console output?:

[2011-06-29 12:15:35 - Testing] Waiting for HOME ('android.process.acore') to be launched...

I dont know can anyone help me please, Maybe its my computers preformance.. I have 25.5 Gg of disk Space and 2 GB of RAM, Reinstalling isnt really an option Here are some photos to demonstrate what my problem is, Please if someone can help me It would be like taking an house of my shoulders... PLEASE!:

AVD configuration:
http://www.flickr.com/photos/63259070@N06/5884811639/

Heres the black screen that comes up anythime I press the RUN button:
http://www.flickr.com/photos/63259070@N ... otostream/
http://www.flickr.com/photos/63259070@N ... otostream/

Eclipse Console:
http://www.flickr.com/photos/63259070@N ... otostream/

Eclipse:
http://www.flickr.com/photos/63259070@N ... otostream/

Here is what comes out on the Console:
[2011-06-29 12:13:23 - Testing] ------------------------------
[2011-06-29 12:13:23 - Testing] Android Launch!
[2011-06-29 12:13:23 - Testing] adb is running normally.
[2011-06-29 12:13:23 - Testing] Performing com.test.me.TestingActivity activity launch
[2011-06-29 12:13:23 - Testing] Automatic Target Mode: Preferred AVD 'AndroidD' is not available. Launching new emulator.
[2011-06-29 12:13:23 - Testing] Launching a new emulator with Virtual Device 'AndroidD'
[2011-06-29 12:13:31 - Testing] New emulator found: emulator-5554
[2011-06-29 12:13:31 - Testing] Waiting for HOME ('android.process.acore') to be launched...
[2011-06-29 12:14:23 - Testing] emulator-5554 disconnected! Cancelling'com.test.me.TestingActivity activity launch'!


PLEASE AND THANX
Rayden150
Once Poster
Once Poster
 
Posts: 1
Joined: Wed Jun 29, 2011 7:42 pm

Top

Re: PLEASE HELP Android Eclipse Emulation doesnt work!

Postby Chrystian » Fri Jul 01, 2011 10:04 pm

I am unsure why your emulator disconnects, it may be because your computer is not powerful enough. Emulation of android 3.0+ is extremely slow, I have an i7 with 8gb ram and it is unusable. If you are going to be developing software for honeycomb you should buy a tablet.

I think that you are confused, you say the the screen size of the emulator should be smaller, and yet you are using the 3.1 target. Are you trying to run your application on a tablet emulator or a handset emulator?
--
Chrystian Vieyra
Chrystian
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 18
Joined: Mon Jul 12, 2010 2:58 am

Re: PLEASE HELP Android Eclipse Emulation doesnt work!

Postby nowblogstarted » Sat Nov 12, 2011 10:26 am

Hello,everybody.I am a newer here.I like to make friends.If u are the people that like to make friends too,just contact me.Haha.

Daiblo 3 Items | villains in diablo 3 gold
nowblogstarted
Freshman
Freshman
 
Posts: 5
Joined: Sat Nov 12, 2011 10:05 am

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 4 guests