Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - "No Application Class" & "No Label"

"No Application Class" & "No Label"

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

"No Application Class" & "No Label"

Postby milkround » Sat May 02, 2009 5:03 pm

I am a complete newbie to Java and Android (but an old hand at a lot else) I am still smarting at the demise of the PalmOS devices. However....

I have just downloaded SDK 1.5 and Eclipse Version: 3.4.2 Build id: M20090211-1700
and tried the Hello Android example. I seem to have successfully loaded the com.example.android on the emulator but when run it comes up with "No Application Class" and "No Label".

All (most) the other com.android.* packages come up with the same message.

What am I doing wrong??

Steve
milkround
Developer
Developer
 
Posts: 34
Joined: Sat May 02, 2009 2:29 pm
Location: UK & Malta

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests