Map background can't be displayed in my emulator

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

Map background can't be displayed in my emulator

Postby massmoss » Fri Jan 25, 2008 10:19 am

Hi there,

I met one strange question that my emulator can't show the map background.
It showes the blank background as the picture I pasted below.
I have tried this forum's Mini-Google Map/Basic Map Application and all has this effect.
What's more, the maps in emulator is this effect either.

I wonder whether I need open some trigger to active mapview?

BTW, when I use google search, it report "error 32" and can't return any result.
Shall network break can cause this issue? I am using proxy in this Eclipse.

Thanks!
massmoss
Attachments
error_screen.JPG
error screenshot
error_screen.JPG (22.02 KiB) Viewed 933 times
massmoss
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 16
Joined: Sat Jan 19, 2008 4:34 am

Top

Postby plusminus » Fri Jan 25, 2008 3:13 pm

Hello massmoss,

please have a look at :src: this topic.
Perhaps it already solves your problem. :)

Regards,
plusminus
Image
Image | Android Development Community / Tutorials
User avatar
plusminus
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2688
Joined: Wed Nov 14, 2007 8:37 pm
Location: Schriesheim, Germany

Postby massmoss » Sat Jan 26, 2008 5:35 am

Yes, Thanks!
massmoss
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 16
Joined: Sat Jan 19, 2008 4:34 am

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests