Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - I am not able to run any application on eclipse using ADT

I am not able to run any application on eclipse using ADT

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

I am not able to run any application on eclipse using ADT

Postby simplyshekhar » Mon Mar 08, 2010 9:13 pm

Hello friends,
I am facing a problem while working on a project in android. I have installed ADT plugin in eclipse and now I am running a simple code of hello world so that to get started with things straightaway . I referred a tutorial on the internet and did execute the steps which it said in exactly the same fashion . Here is the link : http://developer.android.com/resources/ ... world.html . The code is running in a normally without giving any errors but when the emulator opens it does not display the hello world thing. In the emulator ANDROID _ _ keeps on blinking which does not move ahead and I am stuck at this point from a long time . I would be really grateful to anyone who rescues me out from this issue right now as I need to develop a lot more on my project . Please help me out .

Please mail me at shekhar.jiitu@gmail.com .
Simply Shekhar.
simplyshekhar
Freshman
Freshman
 
Posts: 2
Joined: Mon Mar 08, 2010 7:22 pm
Location: India

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests