How to activate net in android emulator

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

How to activate net in android emulator

Postby balaji » Thu Apr 02, 2009 5:28 am

Hi..

I am trying to activate net in android emulator, i am working behind proxy ,so i tried

http://<username>:<password>@<machineName>:<port> this while starting emulator, but no use.

Any other way to activate the net.

Regards,

Balaji.T
balaji
Freshman
Freshman
 
Posts: 3
Joined: Wed Apr 01, 2009 6:17 am

Top

Postby guian » Tue Apr 07, 2009 3:18 pm

did you try to add internet permissions in you manifest.xml ?

Syntax: [ Download ] [ Hide ]
Using xml Syntax Highlighting
  1. <manifest xmlns:android="http://..."
  2.      package="com.aquafadas.myPackage"
  3.      android:versionCode="1"
  4.      android:versionName="1.0">
  5.  
  6.     <span style="font-weight: bold"><uses-permission android:name="android.permission.INTERNET" /></span>
  7.      
  8.     <application android:icon="@drawable/icon" android:label="@string/app_name">
  9. ...
  10.  
Parsed in 0.001 seconds, using GeSHi 1.0.8.4
guian
Developer
Developer
 
Posts: 35
Joined: Tue Nov 18, 2008 3:43 pm

Postby balaji » Tue Apr 14, 2009 7:50 am

Thanks ya..

I ill try this and let u know if this working or not..


Regards,

Balaji.T
balaji
Freshman
Freshman
 
Posts: 3
Joined: Wed Apr 01, 2009 6:17 am

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest