Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - Error while debugging "Source not found"

Error while debugging "Source not found"

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

Error while debugging "Source not found"

Postby Mag1c » Tue Mar 01, 2011 7:11 pm

Hey,
Most of the times when I want to debug I get the error "Source not found" !! even though the app works fine!
how to fix this? thanks
Mag1c
Developer
Developer
 
Posts: 28
Joined: Tue Jan 04, 2011 12:15 am

Top

Re: Error while debugging "Source not found"

Postby raj_J2ME » Wed Mar 02, 2011 7:08 am

Mag1c wrote:Hey,
Most of the times when I want to debug I get the error "Source not found" !! even though the app works fine!
how to fix this? thanks

I believe that this link talks about the same issue, please check this link. :)
http://stackoverflow.com/questions/2071614/source-not-found-android
Thanks with Regards,
Raj - The Kernel
raj_J2ME
Master Developer
Master Developer
 
Posts: 311
Joined: Tue Feb 15, 2011 7:40 am
Location: The Capital of India,

Re: Error while debugging "Source not found"

Postby Mag1c » Wed Mar 02, 2011 9:41 am

Please can you explain more how to fix that
I'm new to Android :(
Mag1c
Developer
Developer
 
Posts: 28
Joined: Tue Jan 04, 2011 12:15 am

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests