Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - error running my first app: No converible AVD started

error running my first app: No converible AVD started

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

error running my first app: No converible AVD started

Postby mpmbugua » Fri Oct 19, 2012 2:53 pm

Hi anyone out there:

Despite having started my emulator successfully, i am getting no convertible AVD started when i run my first app;
i have configured the app to "run on active AVDs and Devices" on target tab in run configurations table.

Anybody with an idea?

br
peter mbugua
mpmbugua
Freshman
Freshman
 
Posts: 3
Joined: Mon Oct 15, 2012 12:24 pm

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 9 guests