Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - error : no device

error : no device

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

error : no device

Postby ahmad » Sat Jun 14, 2008 2:02 pm

i installed correctly(seems correctly) sdk and eclipse and emulater and everything, but when i want to install a apk file in tools to my emulator , by "adb install apk" it gives me error of "error:no device" , i restarted adb server but it didnt work, is there any idea?
ahmad
Once Poster
Once Poster
 
Posts: 1
Joined: Sat Jun 14, 2008 12:06 pm
Location: Iran

Top

Re: error : no device

Postby hebbalhrk » Fri Jun 20, 2008 8:17 am

u need to first start up the emulator and allow the emulator to load-up to run the adb commands, otherwise it throws error:no device
hebbalhrk
Developer
Developer
 
Posts: 37
Joined: Wed Jun 18, 2008 10:35 am

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 4 guests