Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - Emulator will NOT exit

Emulator will NOT exit

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

Emulator will NOT exit

Postby brohan » Sat Nov 06, 2010 11:17 pm

Hello!

First, thank you for taking a look at this post. I am using Eclipse (Version: Helios Service Release 1 Build id: 20100917-0705). I also have java version 1.6.0_22. When I run an emulator in either Eclipse, or via command prompt, the emulator starts (in the case of Eclipse, the Hello Android App runs fine), however I can not turn the emulator off. My only way out is to restart my computer. When I click the X, it says not responding, when I try killing it in the task manager, no avail. I notice that when the emulator runs, I hear a buzzing in my computers speakers even though in my avd, I have to audio support enabled.

I am running WIndoze XP SP3.

Any help is greatly appreciated!

Thanks again
brohan
Freshman
Freshman
 
Posts: 2
Joined: Sat Nov 06, 2010 11:09 pm

Top

Re: Emulator will NOT exit

Postby brohan » Sun Nov 07, 2010 12:26 am

I played around with some of my launch settings, luckily starting with the buzzing, leading me to audio. I added -noaudio to the additional command line option, and VIOLA' no buzzing, the emulator exited properly.

Does anyone know why this is an issue for me so I may fix it (I may want to add audio to an app and be able to hear it)

Thanks
brohan
Freshman
Freshman
 
Posts: 2
Joined: Sat Nov 06, 2010 11:09 pm

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests