Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - Emulator unable to connect to internet

Emulator unable to connect to internet

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

Emulator unable to connect to internet

Postby sheikh.aman » Tue Nov 02, 2010 2:07 pm

Hello!

My machine is using a WiFi connection for internet, and the LAN card is idle.
it's not behind a proxy or firewall, but somehow, my emulator's browser isn't loading any page.
meaning that the emulator can't connect to the internet.

I searched a lot but with no luck.
what might be the possible reasons?

Please help.

Thanks in Advance!!
Impossible is Nothing
User avatar
sheikh.aman
Developer
Developer
 
Posts: 40
Joined: Sat Mar 20, 2010 7:52 am

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 3 guests