Emulator doesn't start app automatically

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

Emulator doesn't start app automatically

Postby alexburger95 » Tue Oct 04, 2011 12:00 am

Ultimately, the app doesn't start... I get to the unlock screen, unlock the phone and have full functionality of the phone but the app just doesn't start.

The funny thing was this was very sudden as it was working before.

I made a test project with no code but the default in it to see and I get this in the log...


(Android version 2.3.1)


Code: Select all
2011-10-03 15:43:55 - myproj] ------------------------------
[2011-10-03 15:43:55 - myproj] Android Launch!
[2011-10-03 15:43:55 - myproj] adb is running normally.
[2011-10-03 15:43:55 - myproj] Performing com.myproj.alex.MyprojActivity activity launch
[2011-10-03 15:43:55 - myproj] Automatic Target Mode: Preferred AVD '231AVD' is not available. Launching new emulator.
[2011-10-03 15:43:55 - myproj] Launching a new emulator with Virtual Device '231AVD'
[2011-10-03 15:44:00 - Emulator] 2011-10-03 15:44:00.040 emulator-arm[5342:80b] Warning once: This application, or a library it uses, is using NSQuickDrawView, which has been deprecated. Apps should cease use of QuickDraw and move to Quartz.
[2011-10-03 15:44:00 - Emulator] emulator: emulator window was out of view and was recentred
[2011-10-03 15:44:00 - Emulator]
[2011-10-03 15:44:00 - TriviaQuiz] New emulator found: emulator-5554
[2011-10-03 15:44:00 - TriviaQuiz] Waiting for HOME ('android.process.acore') to be launched...
[2011-10-03 15:49:56 - TriviaQuiz] emulator-5554 disconnected! Cancelling 'com.androidbook.triviaquiz.QuizMenuActivity activity launch'!



I have wasted many hours trying to get this to work and I would really appreciate it if someone could identify the problem.
alexburger95
Freshman
Freshman
 
Posts: 4
Joined: Wed Sep 28, 2011 6:07 am

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests