Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - Emulator disappears

Emulator disappears

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

Emulator disappears

Postby prash_3 » Tue Oct 19, 2010 7:38 pm

Hello All,

I have installed Android 'SDK platform Android 2.2 API 8 revision 1'
on my windows XP OS the path is C:\android\ ,done the environment
varibale Path is 'C:\ProgramFiles\Java\jre1.5.0_03\bin\java.exe;C:\android
\tools'
then i configured a new virtual device by 'C:\android
\tools>emulator.exe -avd newavd' on command line and when i type C:
\android\tools>emulator.exe on command line a command line like window
pops up and dissappers ...i have tried the same in Androide SDK and
AVD manager same thing happens, i wonder what would be the problem..

I have gone thru similar type of problem where i found to right click on Emulator.exe and
configure to Run on Windows 98 ,ME ....but no luck ....

Please Help...
prash_3
Once Poster
Once Poster
 
Posts: 1
Joined: Tue Oct 19, 2010 10:07 am

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests