Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - Eclispe (Andro SDK) Problem (Machines)

Eclispe (Andro SDK) Problem (Machines)

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

Eclispe (Andro SDK) Problem (Machines)

Postby JediMind91 » Sun Feb 12, 2012 7:37 pm

Hello


I am new in Android App programming but i now Java since some years ago.
So i am installing Eclipse and downloading the SDK - it worked yesterday but i had to reinstall everything.

Now it looks like this:
Image

I can't choose the machines on which the app should be working - someone got a workaround?

Thank you
JediMind91
Freshman
Freshman
 
Posts: 3
Joined: Sun Feb 12, 2012 7:28 pm

Top

Re: Eclispe (Andro SDK) Problem (Machines)

Postby JediMind91 » Sun Feb 12, 2012 9:12 pm

Actually it worked - i set up an ics 4.0.3. device.
I don't know what the problem was....
JediMind91
Freshman
Freshman
 
Posts: 3
Joined: Sun Feb 12, 2012 7:28 pm

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests