Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - Eclipse debugger won't attach to emulator?

Eclipse debugger won't attach to emulator?

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

Eclipse debugger won't attach to emulator?

Postby EricJason » Fri Dec 17, 2010 6:22 am

Hi,
I'm trying to debug my app that is running on the emulator, but the only thing I can get it to say is "Process xxxxx.yyyyy is waiting for the debugger to attach". What am I missing here? I have the default settings for DDMS and below is what I see in logcat.
Syntax: [ Download ] [ Hide ]
Using java Syntax Highlighting
  1. D/jdwp(589): JDWP listening on port 8004
  2. I/ActivityThread(589): Loading code package com.remotevision.android.media (in com.remotevision.android.media)
  3. W/ActivityThread(589): Application com.remotevision.android.media is waiting for the debugger on port 8100...
Parsed in 0.011 seconds, using GeSHi 1.0.8.4



Thanks for any help you might provide!
__________________________________________________
ugg boots
uggs
EricJason
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 23
Joined: Mon Apr 05, 2010 7:46 am

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 4 guests