Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - Could be the emulator or my code?

Could be the emulator or my code?

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

Could be the emulator or my code?

Postby MrUseL3tter » Wed May 18, 2011 10:25 am

Every now and then my emulator would crash for some reason. I'm wondering if it's because of my poor coding (for this case I used a program that uses threads without the use of AsyncTask nor Handler) or just the emulator not able to handle too many threads?
User avatar
MrUseL3tter
Freshman
Freshman
 
Posts: 7
Joined: Tue Nov 16, 2010 10:40 am

Top

Re: Could be the emulator or my code?

Postby sokaris » Wed May 18, 2011 3:26 pm

I had a probleme with the emulator when I was close to the maximum of thread that it can handle, about 200 if I remember well.

Try to limite the number of you threads (pipeline / queus)
Axel
Software Engineer in Switzerland / Geneva
sokaris
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 21
Joined: Thu May 27, 2010 1:41 pm
Location: Geneva Switzerland

Re: Could be the emulator or my code?

Postby MrUseL3tter » Wed May 18, 2011 6:11 pm

Thanks. Made it off by arranging my codes. Maybe it's really just bothersome to simulate through the emulator than an actual device :lol:
User avatar
MrUseL3tter
Freshman
Freshman
 
Posts: 7
Joined: Tue Nov 16, 2010 10:40 am

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests