Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - Aplication would not start on Emulator

Aplication would not start on Emulator

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

Aplication would not start on Emulator

Postby Enki » Tue Feb 16, 2010 4:49 pm

Hello,

I have some problems:

Even the smallest app as "Hello World" would not start on Emulator.
No button in the luncher and the AVD says there is no 3d party apps installed.
But Eclipse shows:

[2010-02-16 10:24:34 - Now]------------------------------
[2010-02-16 10:24:34 - Now]Android Launch!
[2010-02-16 10:24:34 - Now]adb is running normally.
[2010-02-16 10:24:34 - Now]Performing com.commonsware.android.skeleton.Now activity launch
[2010-02-16 10:24:34 - Now]Automatic Target Mode: launching new emulator with compatible AVD '2.1'
[2010-02-16 10:24:34 - Now]Launching a new emulator with Virtual Device '2.1'

Using:
Windows 7
Eclipse Galileo
Locale: English

Please help, cannot do anything until resolve it.
Enki
Freshman
Freshman
 
Posts: 7
Joined: Thu Jan 28, 2010 6:17 pm
Location: Manchester, NH, USA

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 7 guests