Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - AdbWinAPI.dll is missing

AdbWinAPI.dll is missing

Common bugs/problems with the Android SDK the Emulator and the ADT-Plugin.

AdbWinAPI.dll is missing

Postby SirGed » Sun Sep 12, 2010 5:32 pm

I installed the SDK and have run my ADB scripts for my samsung Vibrant before, I got home today and got a "The Program can't stat because AdbWinApi.dll is missing from your computer" error. I uninstalled the SDK and reinstalled it rebooting my computer after each just to make sure. I also tried moving the AdbWinApi.dll file to my Windows/System32 folder along with the Adb.exe.

I am running windows 7 64bit
Core I7 920 @2.67 GHz
6 GB ram
ATI 5750 Vid card

Any help would be great.
Cheers
SirGed
Once Poster
Once Poster
 
Posts: 1
Joined: Sun Sep 12, 2010 5:27 pm

Top

Return to SDK/ADT/Emulator Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests