Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - What happened to the AdMob? is it incompatible with 1.6?

What happened to the AdMob? is it incompatible with 1.6?

Put your problem here if it does not fit any of the other categories.

What happened to the AdMob? is it incompatible with 1.6?

Postby Sweevo » Mon Oct 12, 2009 8:53 pm

Fill rates were around 99% up until the 6th. In the past few days, they were anywhere between 50% and 75%.

That was around the time they started rolling the upgrades.

Is 1.6 unsupported by AdMob?
Sweevo
Developer
Developer
 
Posts: 35
Joined: Thu Oct 16, 2008 9:27 am

Top

Postby Sweevo » Wed Oct 28, 2009 3:32 pm

anyone?
Sweevo
Developer
Developer
 
Posts: 35
Joined: Thu Oct 16, 2008 9:27 am

Postby Superted » Wed Oct 28, 2009 4:38 pm

I'm also seeing a decreased fill-rate .. I'm hoping it's temporary..
Superted
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 16
Joined: Sun Jun 14, 2009 12:46 pm
Location: The Netherlands

Postby Sweevo » Wed Oct 28, 2009 4:40 pm

This has been going on for two weeks now.

It's almost as if AdMob is unable to support 1.6, and won't admit it.
Sweevo
Developer
Developer
 
Posts: 35
Joined: Thu Oct 16, 2008 9:27 am

Top

Return to Other Coding-Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests