WebView problem

Put your problem here if it does not fit any of the other categories.

WebView problem

Postby Rabbia » Tue Jul 29, 2008 6:46 am

Hi,
i am getting problem in webView...when i tried to view i always get a white blank page....i search alot & find out help...i tried but all in vain. plzz help me

main.xml
Syntax: [ Download ] [ Hide ]
Using xml Syntax Highlighting
  1.  
  2. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
  3.  
  4. <LinearLayout
  5.  
  6. xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
  7.  
  8. android:orientation="vertical"
  9.  
  10. android:layout_width="fill_parent"
  11.  
  12. android:layout_height="fill_parent"
  13.  
  14. >
  15.  
  16. <WebView
  17.  
  18. android:id="@+id/helloWebView"
  19.  
  20. android:layout_width="fill_parent"
  21.  
  22. android:layout_height="fill_parent"
  23.  
  24. />
  25.  
  26. </LinearLayout>
  27.  
  28.  
Parsed in 0.002 seconds, using GeSHi 1.0.8.4


Project.java
Syntax: [ Download ] [ Hide ]
Using java Syntax Highlighting
  1.  
  2. setContentView(R.layout.main);
  3.  
  4. WebView temp_WebView = (WebView) findViewById(R.id.helloWebView);
  5.  
  6. temp_WebView.loadUrl("http://www.yahoo.com");
  7.  
  8.  
Parsed in 0.030 seconds, using GeSHi 1.0.8.4



plzzz tell me anyone where i m wrong. :(
Thanks
Bye
Rabbia
Freshman
Freshman
 
Posts: 8
Joined: Wed Jul 23, 2008 10:31 am

Top

Postby Rabbia » Wed Jul 30, 2008 5:49 am

helllloooooo....
plzzzz somebody help me.....
[font=Georgia] [/font]
Rabbia
Freshman
Freshman
 
Posts: 8
Joined: Wed Jul 23, 2008 10:31 am

Postby mapPoint » Wed Jul 30, 2008 11:15 am

It's very strange! I used webView exactly in the same way and it worked fine! :roll:
User avatar
mapPoint
Freshman
Freshman
 
Posts: 3
Joined: Tue Jul 29, 2008 5:07 pm

Top

Return to Other Coding-Problems

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 24 guests