Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - Tab change event

Tab change event

Put your problem here if it does not fit any of the other categories.

Tab change event

Postby faisalloe » Wed Nov 18, 2009 11:44 am

i have two tabs

tab1, tab2

by default i open tab1, i want to fire event when tab2 selected in that event i want to fill data in tab2 rather then filling both tabs at a time it will be resource consuming.
faisalloe
Developer
Developer
 
Posts: 29
Joined: Wed Nov 04, 2009 5:01 am

Top

Postby qlimax » Wed Nov 18, 2009 1:36 pm

¯`·.¸¸.><((((º>¯`·.¸¸. ><((((º>
User avatar
qlimax
Master Developer
Master Developer
 
Posts: 271
Joined: Mon Aug 31, 2009 10:54 am
Location: Swiss

Top

Return to Other Coding-Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests