Tab change event

Put your problem here if it does not fit any of the other categories.

Tab change event

Postby faisalloe » Wed Nov 18, 2009 11:44 am

i have two tabs

tab1, tab2

by default i open tab1, i want to fire event when tab2 selected in that event i want to fill data in tab2 rather then filling both tabs at a time it will be resource consuming.
faisalloe
Developer
Developer
 
Posts: 29
Joined: Wed Nov 04, 2009 5:01 am

Top

Postby qlimax » Wed Nov 18, 2009 1:36 pm

¯`·.¸¸.><((((º>¯`·.¸¸. ><((((º>
User avatar
qlimax
Master Developer
Master Developer
 
Posts: 271
Joined: Mon Aug 31, 2009 10:54 am
Location: Swiss

Top

Return to Other Coding-Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests