problems with importing external jar

Put your problem here if it does not fit any of the other categories.

problems with importing external jar

Postby fischrotze » Wed Jun 02, 2010 11:25 am

Hello,

I have a problem, when I want to import a library.
My process is the following:
buildpath --> add library --> User library --> User libraries --> New --> type the name --> select system library --> OK --> add jar --> select the jar from hard disk --> OK --> finish.
The library is in my package explorer and the related classes are under this library.
When I am starting the debugging process and I come to classes from the library it throws an error: Source not found. My PathClassFolder: data/data/<packageName>/lib is empty.

What I am doing wrong, please help me.

greets
fischrotze
fischrotze
Freshman
Freshman
 
Posts: 4
Joined: Wed Jun 02, 2010 11:11 am

Top

Re: problems with importing external jar

Postby anarche » Wed Jun 02, 2010 11:40 am

Seconded, I have had a mass of troubles with this, and only solved it by copying the entire lib into my project manually...
anarche
Master Developer
Master Developer
 
Posts: 369
Joined: Sun Apr 11, 2010 5:21 am

Re: problems with importing external jar

Postby fischrotze » Wed Jun 02, 2010 11:48 am

so, you added all the class files to your project?
fischrotze
Freshman
Freshman
 
Posts: 4
Joined: Wed Jun 02, 2010 11:11 am

Re: problems with importing external jar

Postby anarche » Thu Jun 03, 2010 12:28 am

yeah, but I only had four classes in a little toolkit I am building, so copy-paste wasn't a problem.

I'd still like to learn this. Does anyone have a fool-proof method for importing, coz I've tried everything I could google...
anarche
Master Developer
Master Developer
 
Posts: 369
Joined: Sun Apr 11, 2010 5:21 am

Top

Return to Other Coding-Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests