Problem while installing Android sdk 2.0

Put your problem here if it does not fit any of the other categories.

Problem while installing Android sdk 2.0

Postby Archana » Fri Oct 30, 2009 8:11 am

Hi,

I am getting problem while installing new sdk2.0. While installing available packages I am getting error like
this SSL peer shut down incorrectly. and at last it showing "Nothing was installed"

Please help...
Attachments
Package1.jpg
Package1.jpg (86.35 KiB) Viewed 5084 times
Archana
Archana
Experienced Developer
Experienced Developer
 
Posts: 53
Joined: Thu Feb 28, 2008 12:00 pm
Location: Bangalore

Top

Postby padde » Fri Oct 30, 2009 9:24 am

http://developer.android.com/sdk/eclipse-adt.html

Why does no one look on the appropriate section of the official developer site before posting?! :)
padde
Master Developer
Master Developer
 
Posts: 443
Joined: Wed Apr 08, 2009 4:52 pm

Postby Archana » Fri Oct 30, 2009 11:04 am

I have seen this link already and i did according to step mentioned... But same problem persist...
Archana
Archana
Experienced Developer
Experienced Developer
 
Posts: 53
Joined: Thu Feb 28, 2008 12:00 pm
Location: Bangalore

Postby padde » Fri Oct 30, 2009 12:36 pm

So http instead of https doesnt work too?!
padde
Master Developer
Master Developer
 
Posts: 443
Joined: Wed Apr 08, 2009 4:52 pm

Postby Archana » Fri Oct 30, 2009 1:29 pm

i changed http to https also. but in both case it is accepting http only.and this message displaying

Failed to fetch URL http://dl-ssl.google.com/android/reposi ... sitory.xml, reason: Server returned HTTP response code: 502 for URL: http://dl-ssl.google.com/android/reposi ... sitory.xml
Archana
Archana
Experienced Developer
Experienced Developer
 
Posts: 53
Joined: Thu Feb 28, 2008 12:00 pm
Location: Bangalore

Postby pskink » Fri Oct 30, 2009 1:35 pm

Archana wrote:i changed http to https also. but in both case it is accepting http only.and this message displaying

Failed to fetch URL http://dl-ssl.google.com/android/reposi ... sitory.xml, reason: Server returned HTTP response code: 502 for URL: http://dl-ssl.google.com/android/reposi ... sitory.xml


i had similar problem, so i downloaded
http://dl-ssl.google.com/android/reposi ... sitory.xml manually and then looking into this file i downloaded zips i needed and finaly unzipped them in proper locations, it worked
pskink
pskink
Master Developer
Master Developer
 
Posts: 719
Joined: Mon Nov 24, 2008 3:49 pm

Top

Postby Archana » Fri Oct 30, 2009 1:59 pm

ya now its coming... i have one more doubt.. Whem i am closing my emulator the avd which i created is also disappering... Next time when i am trying to open i cant see the created avd.what i have to do for that?
Archana
Archana
Experienced Developer
Experienced Developer
 
Posts: 53
Joined: Thu Feb 28, 2008 12:00 pm
Location: Bangalore

Top

Return to Other Coding-Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests