Problem in Loading existing project

Put your problem here if it does not fit any of the other categories.

Problem in Loading existing project

Postby gvkreddyvamsi » Thu Feb 21, 2008 6:21 am

Hi,

I have done one example project and exported to file system in Eclipse. But after wards it is not loading to use same project as existing resource. While loading giving one dot before activityname of project.


Any problem in exporting?

Thanks in advance.


by
vamsi
gvkreddyvamsi
Developer
Developer
 
Posts: 43
Joined: Mon Jan 21, 2008 5:10 am
Location: INDIA

Top

Postby plusminus » Thu Feb 21, 2008 5:22 pm

Hello vamsi,

I usually just copy the project-folder from my workspace and it works fine.
Perhaps just delete the leading dot :?

Regards,
plusminus
Image
Image | Android Development Community / Tutorials
User avatar
plusminus
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2688
Joined: Wed Nov 14, 2007 8:37 pm
Location: Schriesheim, Germany

Top

Return to Other Coding-Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests