Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - problem creating database

problem creating database

Put your problem here if it does not fit any of the other categories.

problem creating database

Postby ik.nitk » Thu Mar 13, 2008 7:07 am

Hi all,

I am getting execption in creating database. It prints something like below,

/mismatched_uid/settings_10005/fs_10021/databases/......
i tried changing updating the SDK. also deleted eclipse worspace and created new one and created new project. but still getting same error.

can someone help me out getting this resolved.

-ik
ik.nitk
Freshman
Freshman
 
Posts: 3
Joined: Thu Mar 13, 2008 7:00 am

Top

Postby cabernet1976 » Thu Mar 13, 2008 7:31 am

Hi ik.nitk,
have you run emulator -wipe-data to clean the data?
there is a good tutorials about updating SDK: viewtopic.php?p=3716#3716
Upload2Flickr's blog: http://upload2flickr.blogspot.com
cabernet1976
Senior Developer
Senior Developer
 
Posts: 154
Joined: Fri Nov 16, 2007 2:34 am
Location: China

Sure i'll try that once i go home.

Postby ik.nitk » Thu Mar 13, 2008 7:40 am

I had a package with the same name. i deleted that project from eclipse and created a new one.
Has that coused the problem ?
ik.nitk
Freshman
Freshman
 
Posts: 3
Joined: Thu Mar 13, 2008 7:00 am

Postby cabernet1976 » Thu Mar 13, 2008 12:54 pm

maybe,
and if you run emulator -wipe-data, all the old software's data in device will be cleaned
Upload2Flickr's blog: http://upload2flickr.blogspot.com
cabernet1976
Senior Developer
Senior Developer
 
Posts: 154
Joined: Fri Nov 16, 2007 2:34 am
Location: China

Top

Return to Other Coding-Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests