Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - novice-emulator-5554 not loading

novice-emulator-5554 not loading

Put your problem here if it does not fit any of the other categories.

novice-emulator-5554 not loading

Postby dbrennaman » Sat Mar 26, 2011 2:48 pm

Hello,
I am a beginner with eclipse and android. I initially had success in loading a few simple sample apps and in creating the HelloAndroid app. My question concerns controlling which emulated device the app will start and run on. I had a single virtual phone which I named stdPhone. It used API 11 and worked. After I performed an update in SDK Manager I started seeing this in the console.
HelloAndroid] Launching a new emulator with Virtual Device stdPhone
HelloAndroid] New emulator found: emulator-5554

The 'emulator-5554' device now appears to start and load the app (in the console, but no instance on my desktop). However, the stdPhone device started (according to the window title) and did not appear to contain my app.

Question #2 - (I figured out the answer to this one)


Your assistance is greatly appreciated.
-Hard working novice
dbrennaman
Once Poster
Once Poster
 
Posts: 1
Joined: Sat Mar 26, 2011 1:41 pm

Top

Return to Other Coding-Problems

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 9 guests