Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - Issue in running application on ADP1

Issue in running application on ADP1

Put your problem here if it does not fit any of the other categories.

Issue in running application on ADP1

Postby AndreS » Tue Dec 29, 2009 6:42 am

Hi,

I am trying to run application on ADP1. I have compiled application with SDK 1.5,
As I am facing problem with downloading SDK 1.0.

Application works fine sometime. But when I open keypad and press button on screen it doesn't do any operation. like when I open keypad and provide name and password then I pressed login button it doesn't work when keypad is open, but works fine when I closed the keypad after providing input..

Can anybody tell solution to this problem?
AndreS
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 15
Joined: Tue Jul 21, 2009 11:28 am

Top

Postby hardcoras » Thu Dec 31, 2009 12:52 am

Check the log in logcat. It may give you more detail why your app force closes.
hardcoras
Experienced Developer
Experienced Developer
 
Posts: 62
Joined: Sat Nov 14, 2009 2:31 pm
Location: Lithunia

Top

Return to Other Coding-Problems

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 10 guests