Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - "#" in XML layout [Solved]

"#" in XML layout [Solved]

Put your problem here if it does not fit any of the other categories.

"#" in XML layout [Solved]

Postby helloandroid » Sat Apr 05, 2008 4:43 pm

HI,


I just found that assigning string "#" in XML layout return error.
sorry for tiny problem, do anyone know the reason and how to solve it?


kindly thanks
helloandroid
helloandroid
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 18
Joined: Sun Mar 02, 2008 6:51 pm

Top

Postby helloandroid » Sun Apr 06, 2008 7:01 pm

I have just solved it, # is special character in XML
So, there are 2 ways to slove it

1. Using escape character
"\#"
2. Using unicode reference
""
helloandroid
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 18
Joined: Sun Mar 02, 2008 6:51 pm

Top

Return to Other Coding-Problems

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Yahoo [Bot] and 16 guests