how to upload android app to G1

Put your problem here if it does not fit any of the other categories.

how to upload android app to G1

Postby aDeveloper » Thu Jan 15, 2009 6:11 am

Hello AndDevelopers,

Could you please let me know how to upload android app to G1 phone?

Regards,
-aDeveloper
aDeveloper
Freshman
Freshman
 
Posts: 3
Joined: Mon Dec 31, 2007 11:00 pm

Top

Postby The Spirit » Thu Jan 15, 2009 8:31 am

do you have the source code or the apk file?
if source code, you need to compile it yourself.
if you have the apk file, put it on your sd-card and install the "Apps Installer" from the market. this app will scan your sd-card for installable apk files.
run the apk file within the apps installer and you are done.
The Spirit
Developer
Developer
 
Posts: 48
Joined: Fri Jan 02, 2009 1:59 pm
Location: Germany

Postby ErnestoGuevara » Thu Jan 15, 2009 11:31 pm

In addition to the previous response:
If you're developing this app in eclipse and using the android plugin, you can plug in your device and click "run."
If you don't have an emulator up it will automatically go to your phone. If you do, it will prompt you which device (the emulator or phone) you want to run the program on.
ErnestoGuevara
Experienced Developer
Experienced Developer
 
Posts: 75
Joined: Thu Jan 08, 2009 2:02 am

Postby aDeveloper » Sun Jan 18, 2009 7:56 am

Hi The Spirit and ErnestoGuevara,

Thanks a million for the quick reply and I appreciate it.

It really helps.

Regards,
-aDeveloper
aDeveloper
Freshman
Freshman
 
Posts: 3
Joined: Mon Dec 31, 2007 11:00 pm

Top

Return to Other Coding-Problems

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 7 guests