ClassNotFoundException in dalvikvm

Put your problem here if it does not fit any of the other categories.

ClassNotFoundException in dalvikvm

Postby surya.n.k » Mon Jan 28, 2008 6:18 am

Syntax: [ Download ] [ Hide ]
Using java Syntax Highlighting
  1. D/dalvikvm(556): Exception java/lang/ClassNotFoundException from PathClassLoader.java:178 not caught locally
  2.  
  3. D/dalvikvm(556): NOTE: loadClass 'org/apache/harmony/luni/internal/locale/ISO4Currencies_en_US' 0x40017d80 threw an exception
  4.  
  5. D/dalvikvm(556): Exception java/lang/ClassNotFoundException from PathClassLoader.java:178 not caught locally
  6.  
  7. D/dalvikvm(556): NOTE: loadClass 'org/apache/harmony/luni/internal/locale/ISO4Currencies_en' 0x40017d80 threw an exception
  8.  
  9. D/dalvikvm(556): Exception java/lang/ClassNotFoundException from PathClassLoader.java:178 not caught locally
  10.  
  11. D/dalvikvm(556): NOTE: loadClass 'org/apache/harmony/luni/internal/locale/ISO4CurrenciesToDigits_en_US' 0x40017d80 threw an exception
  12.  
  13. D/dalvikvm(556): Exception java/lang/ClassNotFoundException from PathClassLoader.java:178 not caught locally
  14.  
  15. D/dalvikvm(556): NOTE: loadClass 'org/apache/harmony/luni/internal/locale/ISO4CurrenciesToDigits_en' 0x40017d80 threw an exception
Parsed in 0.032 seconds, using GeSHi 1.0.8.4



i am getting exceptions in dalvikvm can any one check why this happens? i searched but no proper solution i got .......
surya.n.k
Developer
Developer
 
Posts: 26
Joined: Fri Dec 07, 2007 7:33 am

Top

Postby plusminus » Mon Jan 28, 2008 2:53 pm

Hello surya.n.k,

when does this happen :?:
If it happens during emulator-startup then perhaps your emulator-image (userdata.img) is damaged.
:run: Run any application once with "-wipe-data" to reset the emulator-image.

Regards,
plusminus
Image
Image | Android Development Community / Tutorials
User avatar
plusminus
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2688
Joined: Wed Nov 14, 2007 8:37 pm
Location: Schriesheim, Germany

Postby surya.n.k » Tue Jan 29, 2008 12:38 pm

I cleared the data using "-wipe-data" but it i am getting the same.

i am not getting this line at emulator starting,when i am middle of the application the line are displayed.


and one more can i display log using

system.out.println();
system.err.......?
surya.n.k
Developer
Developer
 
Posts: 26
Joined: Fri Dec 07, 2007 7:33 am

Postby plusminus » Tue Jan 29, 2008 1:52 pm

Hello surya.n.k,

what do you mean with "...I'm not getting this line..." :?:

for debug-output have a look at this thread: viewtopic.php?p=284#284

Regards,
plusminus
Image
Image | Android Development Community / Tutorials
User avatar
plusminus
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2688
Joined: Wed Nov 14, 2007 8:37 pm
Location: Schriesheim, Germany

Top

Return to Other Coding-Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests