Building the project causes a fail

Put your problem here if it does not fit any of the other categories.

Building the project causes a fail

Postby Webghost » Mon May 03, 2010 8:08 am

[2010-05-03 09:01:38 - DroidStream_B2] Android Launch!
[2010-05-03 09:01:38 - DroidStream_B2] adb is running normally.
[2010-05-03 09:01:38 - DroidStream_B2] Performing com.droidstream.Main activity launch
[2010-05-03 09:01:38 - DroidStream_B2] Automatic Target Mode: using device 'HT9CRP816626'
[2010-05-03 09:01:38 - DroidStream_B2] Uploading DroidStream_B2.apk onto device 'HT9CRP816626'
[2010-05-03 09:01:38 - DroidStream_B2] Installing DroidStream_B2.apk...
[2010-05-03 09:01:40 - DroidStream_B2] Success!
[2010-05-03 09:01:40 - DroidStream_B2] Starting activity com.droidstream.Main on device
[2010-05-03 09:01:41 - DroidStream_B2] New package not yet registered with the system. Waiting 3 seconds before next attempt.
[2010-05-03 09:01:44 - DroidStream_B2] Starting activity com.droidstream.Main on device
[2010-05-03 09:01:44 - DroidStream_B2] New package not yet registered with the system. Waiting 3 seconds before next attempt.
[2010-05-03 09:01:47 - DroidStream_B2] Starting activity com.droidstream.Main on device
[2010-05-03 09:01:48 - DroidStream_B2] New package not yet registered with the system. Waiting 3 seconds before next attempt.
[2010-05-03 09:01:51 - DroidStream_B2] Starting activity com.droidstream.Main on device
[2010-05-03 09:01:51 - DroidStream_B2] New package not yet registered with the system. Waiting 3 seconds before next attempt.
[2010-05-03 09:01:54 - DroidStream_B2] Starting activity com.droidstream.Main on device


Ok why do i get this message? :S
I've tried manually removing the last builded apk from /data/app on my phone, i tried cleaning up my project @ Eclipse, but still it fails :s
I also tried removing the apk from the Workspace library and build it again, but i keep getting that message.
You can now consider me lost lol
Webghost
Freshman
Freshman
 
Posts: 2
Joined: Mon May 03, 2010 8:06 am

Top

Postby Webghost » Mon May 03, 2010 9:49 am

So aparently i have fixed the issue... "fixed"
I read somewhere that if you get that message, basicly ur doomed.
The only solution he had, was to copy paste your project into a new project... and now it works :/
Webghost
Freshman
Freshman
 
Posts: 2
Joined: Mon May 03, 2010 8:06 am

Top

Return to Other Coding-Problems

Who is online

Users browsing this forum: Google Feedfetcher and 17 guests