Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - [Solved] LogCat not showing anything

[Solved] LogCat not showing anything

Problems with WiFi, SQLite ,Bluetooth, WiMax, Proxies, etc...

[Solved] LogCat not showing anything

Postby sheshi85 » Mon Jun 22, 2009 10:20 am

I have Log.i statements in the program .but nothing is showing up!
sheshi85
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 15
Joined: Mon Jun 08, 2009 11:17 am

Top

Postby WarrenFaith » Tue Jun 23, 2009 8:17 pm

Absolutely nothing? Than should it be a bug I experience sometimes too. Just restart the Emulator and Eclipse and the LogCat should work again.

The other possibility: Its just not executed by your program :)
WarrenFaith
Moderator
Moderator
 
Posts: 227
Joined: Fri Mar 13, 2009 10:59 am
Location: Berlin, Germany

yes thanks !!!!!!!!!!!!!!!restarted and it started working

Postby sheshi85 » Wed Jun 24, 2009 8:40 am

tried many times to run but in vain ,but once i restarted it,logcat started showing the flow
sheshi85
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 15
Joined: Mon Jun 08, 2009 11:17 am

Postby nbadal » Sun Jun 28, 2009 4:35 am

I'm not sure if this will help, but sometimes running the app in debug mode first, then running it in normal mode fixes that for me.
nbadal
Developer
Developer
 
Posts: 30
Joined: Tue May 26, 2009 3:55 pm

Top

Return to Networking & Database Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests