Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - How android emulator can communicate with host?

How android emulator can communicate with host?

Problems with WiFi, SQLite ,Bluetooth, WiMax, Proxies, etc...

How android emulator can communicate with host?

Postby jianweiw1022 » Sun Mar 15, 2009 5:52 am

Hell ,who can tell me how emulator connect to host with network?

after starting emulator ,i can get emulator ip is:eth0: ip 10.0.2.15 mask 255.255.255.0 flags [up broadcast running multicast]

The host ip is :
Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . : ETNA
IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.50
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.254

PPP adapter ggg:

Connection-specific DNS Suffix . :
IP Address. . . . . . . . . . . . : 117.88.135.7
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.255
Default Gateway . . . . . . . . . : 117.88.135.7


i use ping on emulator to ping host ,but no response.

Who can tell me how to connect between them?

Thanks a lot!
jianweiw1022
Freshman
Freshman
 
Posts: 6
Joined: Sat Feb 14, 2009 4:27 am

Top

Postby Paranoid » Mon Mar 16, 2009 12:19 am

Do you mean connecting the emulator to the machine you are developing on?

Have you tried using java sockets?
Paranoid
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 23
Joined: Sun Oct 19, 2008 5:10 pm

Postby MrSnowflake » Mon Mar 16, 2009 12:27 am

Did you try reading the docs about the emulator, it says exactly how you should communicate between emulator and host...
User avatar
MrSnowflake
Moderator
Moderator
 
Posts: 1439
Joined: Sat Feb 16, 2008 3:11 pm
Location: Flanders, Belgium

Postby Paranoid » Mon Mar 16, 2009 12:39 am

I guess, but I find that the docs are a bit "meh" when it comes to explaining things, especially if it is new to you (and not just on this particular point).

Or maybe its cause I'm a little slow :P
Paranoid
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 23
Joined: Sun Oct 19, 2008 5:10 pm

Postby MrSnowflake » Mon Mar 16, 2009 12:47 am

Hmm, a section titled "Emulator Networking" in the emulator docs, strange, must be hard to figure out, lets ignore it.

Btw: my posts weren't directed to you (not that you can't react on them :) ).
User avatar
MrSnowflake
Moderator
Moderator
 
Posts: 1439
Joined: Sat Feb 16, 2008 3:11 pm
Location: Flanders, Belgium

Postby Paranoid » Mon Mar 16, 2009 1:01 am

Hmm, a section titled "Emulator Networking" in the emulator docs, strange, must be hard to figure out, lets ignore it.


:lol: ok ok.

I understand a bit more reading on the subject goes a long way, but just thought I could give a hand as its somethign I've done myself. :)
Paranoid
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 23
Joined: Sun Oct 19, 2008 5:10 pm

Top

Return to Networking & Database Problems

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 4 guests