Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - Repeating a sound

Repeating a sound

All your problems with Audio, Video and Images.

Repeating a sound

Postby jordanstreet » Tue Jan 04, 2011 6:27 am

Hey guys I'm building a metronome and am using the MediaPlayer.
Code: Select all
MediaPlayer mp;

.....

public void run() {
          if(playing) {
             mp.seekTo(0);
             mp.start();
          }
          else
          {
             mp = MediaPlayer.create(getBaseContext(), R.raw.cowbell);
              mp.start();
                        playing = true;
          }
}



the run method is called in regular intervals. There is a delay between the first and second click then it seems to run smoothly. Even so at higher tempos I feel like it is phasing in and out of time. Also the fastest the sound will play is about every 300ms anything faster and there is no noticeable difference.

Any thoughts?

Thanks,
Jordan
jordanstreet
Freshman
Freshman
 
Posts: 2
Joined: Wed Jul 21, 2010 5:30 am

Top

Return to Multimedia Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests