Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - MediaPlayer crashing... wvga 800 virtual device

MediaPlayer crashing... wvga 800 virtual device

All your problems with Audio, Video and Images.

MediaPlayer crashing... wvga 800 virtual device

Postby ameetnsharma » Thu Jan 21, 2010 7:26 am

I'm having problems with mediaplayer crashing when trying to setup play audio on a WVGA 800 virtual device... I keep getting "force close"... It doesn't happen on other virtual devices...

Anyone else experience this?
ameetnsharma
Developer
Developer
 
Posts: 30
Joined: Tue Dec 08, 2009 10:55 pm

Top

Postby Draffodx » Thu Jan 21, 2010 11:52 am

Can you get the logcat details of whats happening when the force close happens? ie: connect the device for usb debugging?
Draffodx
Master Developer
Master Developer
 
Posts: 205
Joined: Wed Nov 12, 2008 2:31 pm

Postby ameetnsharma » Thu Jan 21, 2010 2:14 pm

Draffodx wrote:Can you get the logcat details of whats happening when the force close happens? ie: connect the device for usb debugging?


Hi. Thanks for the reply. I found the problem, but it was something else altogether... too much memory allocated for images.
ameetnsharma
Developer
Developer
 
Posts: 30
Joined: Tue Dec 08, 2009 10:55 pm

Top

Return to Multimedia Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests