Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - How to load Image from Web (for ImageView or ImageButton)

How to load Image from Web (for ImageView or ImageButton)

All your problems with Audio, Video and Images.

How to load Image from Web (for ImageView or ImageButton)

Postby emmarbee » Mon Jan 31, 2011 1:16 am

Hi,
I need to create an Image Button that has image source from web.
I tried several tutorials and code snippets. Nothing worked out. Is there a simple way to do this?

Requirements:
After opening an application, an image button with size 100x100 should appear (image is loaded from web).

Thats it.

Hope some can help me out.
emmarbee
Freshman
Freshman
 
Posts: 5
Joined: Thu Sep 09, 2010 11:00 am

Top

Re: How to load Image from Web (for ImageView or ImageButton

Postby ng.kishore » Tue Feb 01, 2011 8:58 am

N G Kishore.
ng.kishore
Developer
Developer
 
Posts: 33
Joined: Wed Apr 28, 2010 11:07 am
Location: Hyderabad

Top

Return to Multimedia Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests