Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - help with debugging and phone not recognizing its plugged in

help with debugging and phone not recognizing its plugged in

All your problems with Audio, Video and Images.

help with debugging and phone not recognizing its plugged in

Postby suiton87 » Sat Nov 20, 2010 3:10 am

Does anyone have an idea of what's wrong with my phone. It doesn't recognize its plugged in
I have a G1 it doesn't even show the mount to pc message. It used to when I got it, but
After an update everything went to s#$t. So can anyone help, any information is apreciated.
suiton87
Once Poster
Once Poster
 
Posts: 1
Joined: Sat Nov 20, 2010 2:35 am

Top

Return to Multimedia Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests