Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - Audio latency problem while replaying sound

Audio latency problem while replaying sound

All your problems with Audio, Video and Images.

Audio latency problem while replaying sound

Postby alexintro » Fri Mar 04, 2011 8:59 am

I have one question… Did anybody resolve latency problem using AudioTrack?

For example, i want to play sound immediately when i touch the screen. When sound is loaded and i do it first time – everything is ok, and when i wait for some time and click again – everything is ok too. But when i click very often – i hear some latency between sounds repeating.

I tried MediaPlayer and SoundPool classes before it, with the same result.

what can you advise me to do?
alexintro
Once Poster
Once Poster
 
Posts: 1
Joined: Fri Mar 04, 2011 8:56 am

Top

Return to Multimedia Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests