Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - A Problem with play the audio which recorded

A Problem with play the audio which recorded

All your problems with Audio, Video and Images.

A Problem with play the audio which recorded

Postby Invenco » Tue May 25, 2010 4:49 pm

Hi:

I use MediaRecorder to record audio,and it will release a .3gpp file. Then I use MediaPlayer to play the audio which is recorded just now . But the quality is really poor, and more important the audio is played by half speed, and the time of the audio is double. All the operation is did in the emulator. Why? How to deal with it.
Invenco
Once Poster
Once Poster
 
Posts: 1
Joined: Tue May 25, 2010 4:42 pm

Top

Return to Multimedia Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests