Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - Map tiles not displaying in SDK 1.5? [SOLUTION]

Map tiles not displaying in SDK 1.5? [SOLUTION]

Put problem concerning MapActivities, MapViews, Overlays and GPS in this forum.

Map tiles not displaying in SDK 1.5? [SOLUTION]

Postby EveningNewbs » Wed Apr 15, 2009 5:19 am

Hey, if anyone's having trouble getting the map tiles to show up in SDK 1.5, it's probably because it uses a different debug keystore. The new one is in (at least on Windows XP) C:\Documents and Settings\YourName\.android. Just follow the instructions here again and paste in the new API key.
EveningNewbs
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 14
Joined: Mon Nov 17, 2008 4:27 pm

Top

Postby alpesh_harsoda » Wed Apr 29, 2009 12:39 pm

Hi,
i have the same problem today.its uses the diffrent debug.keystore.i have fixed this problem
GO TO THIS PATH (window xp) : C:\Documents and Settings\dvlp128\.android\debug.keystore
and generate the new key thats all.
Regards,
Alpesh Patel,
Logistic Infotech
http://www.logisticinfotech.com
User avatar
alpesh_harsoda
Senior Developer
Senior Developer
 
Posts: 106
Joined: Sat Sep 20, 2008 12:35 pm
Location: Rajkot,Gujarat(India)

Top

Return to Map Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests