Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - Having trouble getting Eclipse to see my Nexus One (in OSX)

Having trouble getting Eclipse to see my Nexus One (in OSX)

Having trouble getting Eclipse to see my Nexus One (in OSX)

Postby underminedsk » Tue Mar 02, 2010 3:44 am

Hey everyone,

I'm having trouble getting Eclipse to see the Nexus One as a target for application testing (I'm using OSX Snow Lepoard). I have set USB debuggable and non-android market application install to true, and specified debugging permission in the android manifest.

When I type ./adb devices in the tools folder of the SDK it CAN see the device, so I know it's connected to my computer. I can mount the SD card and transfer files just fine...I'm not sure what else to try. Any ideas?

Thanks,

Zach
underminedsk
Developer
Developer
 
Posts: 26
Joined: Tue Mar 02, 2010 3:36 am

Top

Return to HTC Devices

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests