Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - Quick question

Quick question

General topics about the Android-Platform itself.
Coding issues please to the subforum right below.

Quick question

Postby Chaoticdefault » Thu Dec 16, 2010 12:33 am

I searched Google for this question but I wasn't sure how to word it, I finished my app and i was curious if i can just manually put the app on an Android device for testing purposes. (Yes i know the emulator is for that but it'd be neat to see it on the device first hand.)
Chaoticdefault
Freshman
Freshman
 
Posts: 5
Joined: Sat Dec 11, 2010 10:52 pm

Top

Re: Quick question

Postby blundell » Thu Dec 16, 2010 10:14 am

You can't of searched google very well:

http://developer.android.com/guide/deve ... evice.html
User avatar
blundell
Master Developer
Master Developer
 
Posts: 1610
Joined: Tue Nov 18, 2008 12:58 pm
Location: UK

Top

Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests